ELEKTRISCHE FIETSEN

Moeiteloos tegen de wind in, of heuvel op fietsen? Dat kan heel goed als u een elektrische fiets aanschaft. Bij de Grimsport koopt u de beste merken en krijgt u een passend advies.. Met de elektrische fiets krijgt u net dat extra steuntje in de rug. Deze fiets is bovendien ook één van de schoonste vormen van vervoer.

Ten opzichte van de reguliere fiets heeft een elektrisch model veel voordelen. U bent als bestuurder namelijk sneller op de plaats van bestemming, u bespaart dus kostbare tijd. En lui wordt u er niet van, want u kunt als bestuurder van een e-bike, ondanks de elektrische motor, wel gewoon doortrappen. Zo blijft u in beweging, dat uw conditie goed doet. Kortom, een elektrische fiets is dus tegelijkertijd gezond en brengt u ook nog eens snel op de plaats van bestemming. Zo vangt u twee vliegen in één klap! Wij zijn dealer van Batavus, Sparta, Flyer en gazelle.

KIES HIER UW MERK

sparta_logo

Flyer logo groot

batavus

gazelle

Gewijzigde openingstijden

voor De Grim Sport Rijnsburg:   is Dinsdag 5 mei Gesloten.   En is tijdens de Corona- maatregelen geopend  op Dinsdag t/m  Vrijdag  van 13.30 tot 18.00 uur.

Op Zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.        Voor urgente neem contact met ons op per mail: info@degrimsport.nl

 

voor De Grim Sport Zoeterwoude:     Deze is tijdens de Corona- maatregelen gewoon  geopend volgens de openingstijden.

Voor urgente neem contact met ons op per telefoon: 071 580 1241

 

Wij wensen U vele veilige kilometers.