HYBRIDE FIETSEN

U fietst vaak en wilt het liefst tempo maken, met bagage wel te verstaan. De hybride fiets biedt uitkomst; u kunt kiezen tussen hybriden met derrailleur versnellingen of naafversnelling.

Hybride fietsen zijn echte tourfietsen bij uitstek. Het woord hybride fiets is samenvattend licht en sportief en past zeer goed bij het gebruik met mooi en droog weer. Met hybride fietsen kunt u pas echt licht fietsen. De afstand mag best wat langer zijn want de Grimsport adviseert u er de tijd voor te nemen. De snelheid is niet het belangrijkste, wel moet er een tasje op de fiets passen om iets te eten en wat kleding mee te kunnen nemen. Speciaal voor dit doel hebben wij een zeer groot assortiment tourfietsen. Uiteraard zijn die er in veel soorten en maten. Wilt u een geveerde of ongeveerde fiets, dan zijn de volgende vragen van belang: ‘hoe belangrijk is het gewicht’ en ‘hoe sportief wilt u zitten?’ Wij zijn dealer van merida batavus sparta gazelle

merida

sparta_logo

gazelle

batavus

Gewijzigde openingstijden

voor De Grim Sport Rijnsburg:   is Dinsdag 5 mei Gesloten.   En is tijdens de Corona- maatregelen geopend  op Dinsdag t/m  Vrijdag  van 13.30 tot 18.00 uur.

Op Zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.        Voor urgente neem contact met ons op per mail: info@degrimsport.nl

 

voor De Grim Sport Zoeterwoude:     Deze is tijdens de Corona- maatregelen gewoon  geopend volgens de openingstijden.

Voor urgente neem contact met ons op per telefoon: 071 580 1241

 

Wij wensen U vele veilige kilometers.