KINDERFIETSEN

Met het ruime assortiment kinderfietsen van de Grimsport vindt u altijd een kinderfiets die bij uw kind past. De laatste jaren is iedere kinderfiets extra veilig, zodat u uw zoon of dochter met een gerust hart rond kan laten fietsen.Er is een ruime keuze en voor ieder segment is wel een kinderfiets te verkrijgen.

In onze winkels kunt u vragen naar het assortiment van onze jongensfietsen en meisjesfietsen in alle soorten, maten en kleuren.  We hebben kinderfietsen van o.a. de merken Gazelle, Batavus, Sparta Young, en Loekie.

Bij de Grimsport vind je een zeer divers aanbod meisjesfietsen.  Een meisjesfiets 16 inch is er voor meiden tot 6 jaar. Heeft je dochter de leeftijd van 8 tot 10 jaar, kies dan voor een meisjesfiets 24 inch. Maar in de winkel kunnen wij dat het beste bepalen

Jongens houden van een stoere jongensfiets, lekker stunten of heerlijk crossen in het bos. Wat vinden ze het coolst om te krijgen op hun verjaardag? Juist, een gave jongensfiets. De jongensfietsen zijn verkrijgbaar voor de allerkleinsten tot jongens van 12 jaar. Gave kleurstellingen en stijlen maakt een breed assortiment jongensfietsen mogelijk. Wat te denken van de Pick up kinderfiets. De kindervariant op die van papa, maar minstens zo stoer. Kijk, dat willen jongens graag.

Veilige kinderfietsen

Kinderen zijn onvoorspelbaar in hun gedrag. Lekker buiten spelen en fietsend de omgeving verkennen. Een valpartij met de fiets gebeurt bij ieder kind. Een veilige kinderfiets is dan zeker geen overbodige luxe. Bij de ontwikkeling van kinderfietsen besteden de merken veel aandacht. Stevige frames, goede verlichting en reflectie, maar ook een gesloten kettingkast draagt bij aan een veilige kinderfiets. Op bijna alle kinderfietsjes 12 en 16 inch zijn zijwieltjes gemonteerd. Zo kan ieder kind veilig op pad!

KIES UW MERK

Loekie LOGO

batavus

aldo

sparta_logo

Gewijzigde openingstijden

Openingstijden De grimsport en Hobbycentrum Zoeterwoude

Dinsdag tot en met vrijdag:
van 9:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00

Zaterdag
van 9:00 tot 13:00