RACEFIETSEN

Wilt u bij het idee van snelheid ook al kriebels in de benen om nu gelijk weg te fietsen en wilt u direct een racefiets kopen? De platte Nederlandse fietspaden zijn natuurlijk ideaal om met een racefiets op pad te gaan. Maar ook in het limburgse landschap en in het buitenland is het natuurlijk prachtig om in de voetsporen van de profs de heuvels en bergen te beklimmen.

Niet voor niets neemt de populariteit van de racefiets in Nederland nog steeds toe. Of u nou even in de avond nog snel een rondje wilt maken of in het weekend lange tochten rijdt; bij de Grimsport heeft u een zeer breed assortiment van racefietsen waar u uit kunt kiezen. We hebben veel ervaring op het gebied van racefietsen ook omdat we zelf ook ervaren fietsers zijn.

Naast fietsen leveren wij natuurlijk ook sportvoeding van het merk Born, of je nu in voorbereiding bent op een topwedstrijd of wilt herstellen na een recreatieve inspanning: voor ieder moment is er een passend product. Een uniek concept: BORN is jouw superior supporter!logo_born

 

KIES UW MERK

wiellier

merida_logo

sensa_logo

Gewijzigde openingstijden

voor De Grim Sport Rijnsburg:      is Dinsdag 14 januari de ochtend gesloten vanaf 13.30 geopend.

& Donderdag 16 januari gesloten in de middag vanaf 12.30

Wij wensen U fijne veilige kilometers in het nieuwe jaar.