STADSFIETSEN

De grimsport heeft een compleet assortiment stadsfietsen van de merken Aldo, Batavus, BSP, Gazelle en Sparta. Trendy, stoere, chique, praktische en zelfs sportieve stadsfietsen voor dames en heren, in alle prijsklassen. Kortom, volop keuze!

Kies de stadsfiets die bij jou past. Wil je een stadsfiets zonder versnellingen, of juist een  luxere variant met 3, 7 of 8 versnellingen? Wil je comfort, kies dan voor de verende voorvork. Wil je naast de stevige bagagedrager ook graag een voordrager op je fiets? Heb je graag een gewone of juist een extra lage instap, bij de Grimsport kan het allemaal. Natuurlijk heb je ook de keuze uit een aantal mooie, moderne kleuren. Met het uitgebreide assortiment stadsfietsen voor zowel dames als heren  zit er altijd wel een stadsfiets bij die aan jouw wensen voldoet.


Stadsfietsen moeten wel tegen een stootje kunnen

Jouw stadsfiets moet een stevig slot hebben en tegen een stootje kunnen. Daarom zijn stadsfietsen over het algemeen wat robuuster en daardoor iets zwaarder dan onze sportieve fietsen. De Grimsport werkt alleen met kwaliteits merken waar we achter kunnen staan. Er zijn tegenwoordig veel fietsen op de markt voor een zeer lage prijs te krijgen maar waar de kwaliteit volgens onze normen te wensen over laat.

Jouw stadsfiets moet een stevig slot hebben en tegen een stootje kunnen. Daarom is de stadsfiets in ons assortiment over het algemeen wat robuuster en daardoor iets zwaarder dan onze sportieve fietsen.

KIES UW MERK

gazelle

bsp

batavus

sparta_logo

aldo

Gewijzigde openingstijden

Openingstijden De grimsport en Hobbycentrum Zoeterwoude

Dinsdag tot en met vrijdag:
van 9:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00

Zaterdag
van 9:00 tot 13:00