TANDEMS

Samen staat u sterk en dat geldt helemaal voor bij een tandem! De tandem is geweldig om samen een toer mee te maken, maar daarnaast natuurlijk ook ideaal voor wanneer een van de fietspartners iets minder mobiel is dan de ander. Zo blijft u goed bij elkaar en kunt op een makkelijke wijze elkaars kracht compenseren. Bij de Grimsport vindt u tandems van de merken Sparta en Gazelle. Bij deze merken heeft u de keuze uit een tandem met of zonder trapondersteuning.

COMFORTABELE ELEKTRISCHE TANDEM

De tandem met trapondersteuning is een ideale tandem om samen tochten mee te gaan maken. Door de accu-keuze bepaal je zelf de actieradius en prijs van deze elektrische tandem. Deze elektrische fiets heeft de accu onder de achterdrager en de motor in het voorwiel waarmee de wegligging nog stabieler wordt. De gashendel kan gebruikt voor extra vermogen. Dat maakt het fietsen op deze elektrische fiets nog prettiger.

KIES UW MERK

sparta_logo

flyer_logo

Gewijzigde openingstijden

voor De Grim Sport Rijnsburg:   is Dinsdag 5 mei Gesloten.   En is tijdens de Corona- maatregelen geopend  op Dinsdag t/m  Vrijdag  van 13.30 tot 18.00 uur.

Op Zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.        Voor urgente neem contact met ons op per mail: info@degrimsport.nl

 

voor De Grim Sport Zoeterwoude:     Deze is tijdens de Corona- maatregelen gewoon  geopend volgens de openingstijden.

Voor urgente neem contact met ons op per telefoon: 071 580 1241

 

Wij wensen U vele veilige kilometers.