Fietsen

FIETSEN

ONDERDELEN & KLEDING

SCHAATSEN

AANBIEDINGEN

SKATES EN SKEELERS

VERZEKERINGEN

VERHUUR & LEASE

ONDERHOUD

Referenties

  • _DSC1133.4 (640x426)
    Familie de Jong heeft voor de hele familie nieuwe fietsen aangeschaft. Zij zijn al jarenlang klant bij de Grimsport en weten uit ervaring dat niet overal de service word gegeven zoals zij dat graag zien. Tja, ook wij hebben wel eens een fiets via internet gekocht! Dat is ons niet goed bevallen en we zijn dan ook blij met de service van de grimsport. Ze staan altijd klaar voor je en dat is toch eigenlijk belangrijker dan een paar euro goedkoper via het internet, zegt dhr de Jong die net 4 nieuwe fietsen heeft gekocht voor de familie.
    Nieuwe fietsen voor familie de Jong /
  • 2014-09-20 14.29.48
    Kinderen groeien snel en dus dat betekend dat ze nogal eens uit hun maat groeien. De Grimsport heeft de ideale oplossing voor kinderen die schaatsen! Je kunt bij de Grimsport alle soorten schaatsen huren en groeien ze eruit? Dan kom je gewoon terug voor een grotere maat. De schaatsen worden voor jou professioneel opgemeten en met speciale apparatuur naar je voeten gemaakt. Kom langs voor de mogelijkheden. Thomas was erg blij met zijn schaatsen en heeft maar liefst 3x anders schaatsen gehaald omdat zijn voeten hard groeide.
    Schaatsverhuur uitkomst voor Thomas /

Recent nieuws

Openingstijden

Openingstijden De grimsport en Hobbycentrum Zoeterwoude

Dinsdag tot en met vrijdag:van 9:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00

Zaterdagvan 9:00 tot 13:00

Read More

Onze merken

Uitverkoop schaatsen en schaatsartikelen gaat nog even door!!

De schaatsuitverkoop loopt nog even door, de komende 2 weken kun je nog langskomen voor schaatsen die voor minder dan de helft weg gaan.

schaatsen uitverkoop