Fietsen

FIETSEN

ONDERDELEN & KLEDING

SCHAATSEN

AANBIEDINGEN

SKATES EN SKEELERS

VERZEKERINGEN

VERHUUR & LEASE

ONDERHOUD

Referenties

  • _DSC1133.4 (640x426)
    Familie de Jong heeft voor de hele familie nieuwe fietsen aangeschaft. Zij zijn al jarenlang klant bij de Grimsport en weten uit ervaring dat niet overal de service word gegeven zoals zij dat graag zien. Tja, ook wij hebben wel eens een fiets via internet gekocht! Dat is ons niet goed bevallen en we zijn dan ook blij met de service van de grimsport. Ze staan altijd klaar voor je en dat is toch eigenlijk belangrijker dan een paar euro goedkoper via het internet, zegt dhr de Jong die net 4 nieuwe fietsen heeft gekocht voor de familie.
    Nieuwe fietsen voor familie de Jong /
  • 2014-09-20 14.29.48
    Kinderen groeien snel en dus dat betekend dat ze nogal eens uit hun maat groeien. De Grimsport heeft de ideale oplossing voor kinderen die schaatsen! Je kunt bij de Grimsport alle soorten schaatsen huren en groeien ze eruit? Dan kom je gewoon terug voor een grotere maat. De schaatsen worden voor jou professioneel opgemeten en met speciale apparatuur naar je voeten gemaakt. Kom langs voor de mogelijkheden. Thomas was erg blij met zijn schaatsen en heeft maar liefst 3x anders schaatsen gehaald omdat zijn voeten hard groeide.
    Schaatsverhuur uitkomst voor Thomas /

Recent nieuws

Henk Grimbergen Senior overleden

Verdrietig, maar ook vervuld van dankbaarheid voor alles wat hij voor ons heeft betekend, laten wij weten dat Henk Grimbergen van ons is heengegaan. Henk heeft een belangrijke rol gehad in de afgelopen decennia om het bedrijf en wij danken hem daarvoor. We zullen hem missen.

Read More

Filiaal Rijnsburg gaat verhuizen

Beste klant,

Via dit bericht willen wij u informeren dat het filiaal van de Grim Sport in Rijnsburg gaat sluiten op zaterdag 27 maart 2021. Vanaf 1 april 2021 gaan alle activiteiten en diensten zoals u van ons gewend bent door vanuit onze winkel te Zoeterwoude Dorp op de Zuidbuurtseweg 62. U bent daar van harte welkom en kunnen we u

Read More

Onze merken

De grimsport verhuisd naar Zoeterwoude

De grimsport Rijnsburg is verhuisd naar Zoeterwoude

Zie onze contact pagina voor alle gegevens