FIETSEN AANBOD

Wij zijn trotse dealer van Aldo fietsen uit Alphen aan den Rijn. Deze leverancier heeft een range kwaliteitsfietsen ontwikkeld voor een eerlijke prijs (Nederlands fabrikaat).

In ons assortiment zijn alle soorten fietsen vertegenwoordigd. Kinderfietsen vanaf 12” tot en met 26”, stadsfietsen met 3 of 7 versnellingen, transportfietsen, bedrijfsfietsen, elektrische fietsen en onze lage instap fiets. We hebben ook een diverse elektrische fietsen in ons assortiment.

Hebben we de fiets niet op voorraad? Geen probleem over het algemeen kunnen wij die snel leveren. Natuurlijk is een proefrit mogelijk en stellen we de fiets daarna perfect voor u af!

Dames fietsen

Damesfietsen

Sportieve en lichtlopend gestylde fiets, practische uitvoering, mama fietsen, snaar aandrijving? Er zijn veel verschillende kleuren en modellen te krijgen, klik op de link om te ontdekken of jouw model er tussen zit.

Elektrische fietsen

Aldo heeft een mooie E-Bike collectie ook met extra lage instap. Met de fluistersille motor is fietsen met elk weertype een genot! Er zijn diverse types en kleuren verkrijgbaar. Bekijk onze collectie via deze link.

Heren fietsen

Herenfietsen

Van sportieve modellen tot robuuste transport fietsen. In verschillende uitvoeringen met versnellingen of zonder. Bekijk onze collectie.

Meisjes fietsen

Damesfietsen

Kinderfietsen vanaf 12” tot en met 26” in diverse stoere en lieve kleuren. Zie link voor de uitgebreide collectie

Stoere kinderfietsen

Stoere kinder fietsen

Kinderfietsen vanaf 12” tot en met 26” in verschillende uitvoeringen, van MTB tot transportfiets. In diverse kleuren beschikbaar, klik op de link voor de collectie.

Mountain bikes voor kids

Moutainbikes kids

Ook is er een mooie collectie met mountainbikes van het merk beast. Met of zonder schijfremmen in diverse kleuren en uitvoeringen, bekijk de collectie.

Fietsen met lage instap

Damesfietsen

De lage instap fietsen zijn verkrijgbaar in 26” en 28” wielmaat met een perfecte geometrie. In mama fiets, 3 wiel en divere gewone modellen te verkrijgen. Klik op de link voor een kijkje in de verschillende mogelijkheden

Bedrijfsfietsen

Bedrijfsfietsen is een heel ruim begrip. Voor vele mogelijkheden zijn deze inzetbaar. De ALDO bedrijfsfiets is een stevige fiets die tegen een stootje kan. Het stalen frame en de oerdegelijke wielen zorgen voor een sterk geheel. Vele kleuren en uitvoeringen zijn leverbaar. Inmiddels hebben wij ook een elektrische bedrijfsfiets in ons assortiment.

3-wiel (E-Bike) fiets

Moutainbikes kids

Mooie stabiele 3-wiel fiets in de uitvoering als E-Bike of zonder trapondersteuning. De fietsen hebben een extra lage instap. Bekijk de collectie