Opening de Grimsport groot succes

3 december 2023

De opening was een succes met meer dan 230 bezoekers die er erop af zijn gekomen. Voorafgaand aan de opening werden alle belangstellenden opgevangen in het voormalige hobbycentrum waar ze voorzien werden van koffie, thee en gebakjes met het logo erop. 

De opening werd ingeleid door de zus van Aad Grimbergen (voormalig topschaatster) Jolanda Grimbergen die op geheel eigen wijze een mooi verhaal neer heeft gezet hoe het allemaal tot stand is gekomen. Vooral de hulp van iedereen vanuit team de Grimsport kwam daar aan bod. Daarna nam Henriette Grimbergen (met een trui met 13 erop) het woord over om diverse personen in het zonnetje te zetten. Dit ging gepaard met een lach en een traan bij vele.

Daarna nam de burgemeester het woord over met een heel pakkend verhaal hoe hij deze heropening zag. Leuk om te vermelden is dat hij aangaf dat hij graag terugkwam om het 100 jarige bestaan van de Grimsport te komen vieren in 2038. Na de inleiding ging de officiĆ«le opening van start waar Jarno en de burgermeester het lintje bij de showroom ingang heeben doorgeknipt. Vanaf dat moment kreeg iedereen de mogelijkheid de winkel te bekijken. Naast de mooie collectie fietsen en onderdelen trok ook de wand met foto’s met een stuk historie van de Grimsport de aandacht.

De openingsacties lopen nog een week door, dit is terug te vinden op onze instagram, facebook of webpagina.

foto’s Jildiz Kaptein www.jildizkaptein.nl