INLINE SKATES

Met de inline skates van de Grimsport maak je de mooiste lange tochten of korte ritjes. Er zijn zowel inline skates voor de sportieve als recreatieve inline skater. In de collectie vind je de topmerk Fila die je verzekeren van kwaliteit.

Er zijn verschillende inline skates voor fitness, snelheid (skeelers), roller hockey, street / aggressive, net zoals ze ook een fusion rollerblade hebben gemaakt, genaamd free skate. Inline skates rollen beter en bieden een betere rechtuitstabiliteit dan rolschaatsen. Ze maken het ook makkelijker om in balans te blijven, zodat je niet naar voren of naar achteren valt. Inline skates zijn de meest populaire vorm van skates, het is ook de skate waar je het grootste aanbod van zowel skates als onderdelen kunt vinden.

De Grimsport geeft u advies welk type en welke maat het best bij u past. Kom langs in de winkel en bekijk onze ruime keuze.

KIES HIER UW MERK

Uitverkoop schaatsen en schaatsartikelen gaat nog even door!!

De schaatsuitverkoop loopt nog even door, de komende 2 weken kun je nog langskomen voor schaatsen die voor minder dan de helft weg gaan.

schaatsen uitverkoop