FIETSEN

Wij zijn trotse dealer van Aldo fietsen uit Alphen aan den Rijn. Deze leverancier heeft een range kwaliteitsfietsen ontwikkeld voor een eerlijke prijs (Nederlands fabrikaat).

In ons assortiment zijn alle soorten fietsen vertegenwoordigd. Kinderfietsen vanaf 12” tot en met 26”, stadsfietsen met 3 of 7 versnellingen, transportfietsen, bedrijfsfietsen, electrische fietsen en onze lage instap fiets. We hebben ook een diverse elektrische fietsen in ons assortiment.

Hebben we de fiets niet op voorraad? Geen probleem over het algemeen kunnen wij die snel leveren. Natuurlijk is een proefrit mogelijk en stellen we deze daarna perfect af naar uw wens.

Meisjes fietsen

Kinderfietsen vanaf 12” tot en met 26” in diverse stoere en lieve kleuren. Zie link voor de uitgebreide collectie

Stoere kinderfietsen

Kinderfietsen vanaf 12” tot en met 26” in verschillende uitvoeringen, van MTB tot transportfiets. In diverse kleuren beschikbaar, klik op de link voor de collectie.

Electrische fietsen

Aldo heeft een mooie E-Bike collectie ook met extra lage instap. Met de fluistersille motor is fietsen met elk weertype een genot! Er zijn diverse types en kleuren verkrijgbaar. Bekijk onze collectie via deze link.

Dames fietsen

Sportieve en lichtlopend gestylde fiets, practische uitvoering, mama fietsen, snaar aandrijving? Er zijn veel verschillende kleuren en modellen te krijgen, klik op de link om te ontdekken of jouw model er tussen zit.

Heren fietsen

Van sportieve modellen tot robuuste transport fietsen. In verschillende uitvoeringen met versnellingen of zonder. Bekijk onze collectie.

Fietsen met lage instap

De lage instap fietsen zijn verkrijgbaar in 26” en 28” wielmaat met een perfecte geometrie. In mama fiets, 3 wiel en divere gewone modellen te verkrijgen. Klik op de link voor een kijkje in de verschillende mogelijkheden

Bedrijfsfietsen

Bedrijfsfietsen is een heel ruim begrip. Voor vele mogelijkheden zijn deze inzetbaar. De ALDO bedrijfsfiets is een stevige fiets die tegen een stootje kan. Het stalen frame en de oerdegelijke wielen zorgen voor een sterk geheel. Vele kleuren en uitvoeringen zijn leverbaar. Inmiddels hebben wij ook een elektrische bedrijfsfiets in ons assortiment.

3-wiel (E-Bike) fiets

Mooie stabiele 3-wiel fiets in de uitvoering als E-Bike of zonder trapondersteuning. De fietsen hebben een extra lage instap. Bekijk de collectie

“mama” fietsen

Aldo electrische moederfiets. Super solide moederfiets met een Shimano middenmotor en aan 504Wh accu. Het extra stevige frame, de verlengde bagagedrager en de dubbele standaard maken deze fiets speciaal voor het veilig vervoer van 2 kinderen!!

Mountain bikes voor kids

Ook is er een mooie collectie met mountainbikes van het merk beast. Met of zonder schijfremmen in diverse kleuren en uitvoeringen, bekijk de collectie.

Bike-XS | Fietsen en accessoires voor de allerkleinsten!

Steppen, loopfietsen, aanhangwagens voor de fiets, driewielers en diverse assessoires voor de allerkleinsten? Zie de link, alles is via degrimsport te bestellen.


Contact gegevens

De Grimsport Zoeterwoude

Zuidbuurtseweg 62

2381 AG Zoeterwoude

T: 071 580 12 41

E: zoeterwoude@grimsport.nl

Openingstijden

Maandag gesloten

Dinsdag t/m Vrijdag van 9.00 uur tot 12:00 en van 13:00 tot 17.00 uur

Zaterdag van 9:00 uur tot 16.00 uur

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *