FIETSVERZEKERING

logo-enra_RGB

Fietsverzekering

de Grimsport biedt in samenwerking met ENRA en AssurAce unieke fietsverzekeringen aan. U verzekert uw fiets, racefiets of ATB tegen diefstal voor een lage maandelijkse premie. Deze premie wordt bepaald aan de hand van de aanschafprijs en of het een gewone, elektrische of race of ATB fiets is.

Zorgeloos verzekeren van uw (elektrische) fiets

De fietsverzekeringen van ENRA zijn af te sluiten voor drie of vijf jaar voor een √©√©nmalige premie. Daarbij kunt u kiezen voor een diefstalverzekering of een cascoverzekering (inclusief diefstal). De cascoverzekering is inclusief een verhaalsrechtsbijstandverzekering, een ongevallen-opzittendenverzekering en voor de gekozen looptijd gratis hulpverlening bij pech.

Voor E-bikes biedt ENRA een aparte verzekering. Bij de cascoverzekering (inclusief diefstal) krijgt u voor de gekozen looptijd eveneens gratis hulpverlening bij pech. Een optionele garantiedekking behoort bij deze verzekering ook tot de mogelijkheden.

U kunt een bij ons eenvoudig een ENRA fietsverzekering afsluiten voor uw nieuwe of huidige fiets, meer weten? U kunt de brochures van “de fietsverzekering”, “de E-bike verzekering” en de “Koga plus fietsverzekering” als PDF downloaden. Voor de volledige details over de fietsverzekeringen van ENRA kunt u de voorwaarden raadplegen (PDF).

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *