OVER ONS

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Wie en Wat Zijn Wij.

Wij zijn de Grim Sport een familie bedrijf van de familie Grimbergen uit Rijnsburg. Dit bedrijf is opgericht in 1938 en  is over gegaan van vader op zoon op zoons.

foto1- grimbergen

A Grimbergen is de oprichter en heeft na vele jaren het bedrijf overgedragen naar Henk Grimbergen Senior.

Het is begonnen als smederij wat langzaam is overgegaan tot Rijwiel & Schaats winkel tot Hobby centrum Zoeterwoude.

foto2- grimbergen

Henk Grimbergen Senior is met het bedrijf uiteindelijk de weg van de sport is ingeslagen.

Omstreeks 1960 zijn wij begonnen met het verkopen en repareren van race fietsen en vanaf 2008 leasen wij ook racefietsen de introductie van de ATB-fiets daarmee ook de  wieler kleding.

Omstreeks 1970 zijn wij begonnen met het verkopen, slijpen en repareren van langebaan schaatsen en ook de kleding daarvan. En ons bedrijf een gevestigde naam is geworden in de  schaats langebaan sport, met de nodige successen van de gezusters en zoon Grimbergen.

Zowel op het Langebaan, Shorttrack en het  Marathon schaatsen.

Omstreeks 1990 tot 2011 hadden wij een winkel bij de IJshal Leiden en daarbij kwam ook het IJshockey, Kunstschaatsen als zo ook het schaats lease & verhuur van schaatsen.

De winkel is daarna overgedragen aan Aad & Henk Grimbergen die nu 2 winkels hebben waarvan 1 in Rijnsburg en 1 in Zoeterwoude.

De Grim Sport was uitgegroeid tot een bedrijf met 3 vestigingen Rijnsburg, Zoeterwoude en Leiden. Omstreeks 2011 is ons filiaal te Leiden bij IJshal-leiden gesloten. Tot april 2021 waren er 2 filialen in Rijnsburg en Zoeterwoude. Vanaf mei 2021 gaat de Grimsport verder in het filiaal in Zoetewoude.

Vragen? U kunt via de contact pagina contact opnemen met de Grimsport Rijnsburg of Zoeterwoude.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *