Filiaal Rijnsburg gaat verhuizen

9 december 2020

Beste klant,

Via dit bericht willen wij u informeren dat het filiaal van de Grim Sport in Rijnsburg gaat sluiten op zaterdag 27 maart 2021. Vanaf 1 april 2021 gaan alle activiteiten en diensten zoals u van ons gewend bent door vanuit onze winkel te Zoeterwoude Dorp op de Zuidbuurtseweg 62. U bent daar van harte welkom en kunnen we u zo nog beter van dienst zijn.

Voor het filiaal in Rijnsburg hebben wij het volgende in petto:

Vanaf donderdag 10 december 2020 houden wij een totale: LEEGVERKOOP
Met een kortingen  van 15% oplopend tot 70%  

Wat gaat er in de tussentijd gebeuren met betrekking tot:

  • Fiets reparaties, onderhoud en service beurten

U kunt daarvoor een afspraak maken zodat u: er direct op kan wachten en/of wij komen de fiets op halen en/of wij repareren de fiets direct aan huis.

  • Lease: Langebaan schaatsen, kunstschaatsen en ijshockey.

Het slijpen, het omruilen van lease schaatsen of problemen oplossen van schaatsen kan tot en met zaterdag 13 maart 2021 (week 10) in Rijnsburg. Vanaf 23 maart 2021 (week 12) kunt u terecht in Zoeterwoude.

In de periode van 15 tot 21 maart (week 11) zullen we een passende oplossing zoeken, neem dan contact op met ons via de mail of de contact pagina.

De komende tijd gaan we u zo goed mogelijk van dienst zijn, het kan natuurlijk zijn dat u iets langer moet wachten op een reactie maar we hopen dat u daar begrip voor kunt opbrengen.

Tot snel! Het team van de Grimsport

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De acties lopen nog door, check onze socials voor de lopende acties.

This will close in 20 seconds